Politica de Confidentialitate

Radionav.ro acorda o importanta deosebita securitatii datelor vizitatorilor, precum si asigurarii confidentialitatii si intimitatii acestora.

Politica de confidentialitate a site-ului a fost elaborata cu foarte mare atentie de catre o echipa specializata in domeniu, iar aceasta poate fi consultata in randurile de mai jos.

In cazul in care nu sunteti de acord cu politica noastra va trebui sa parasiti imediat site-ul.

Radionav.ro  foloseste fisiere de tip cookie, ce au un caracter special, fiind instalate in calculatoarele vizitatorilor. Acestea au ca scop colectarea unor date anonime (care nu au caracter personal) si sunt folosite pentru dezvoltarea ulterioara a site-ului (adresa de unde se face accesarea, tipul de browser folosit, sistemul de operare, etc).

Cookies-urile nu pot colecta sub nicio forma date personale sau alt tip de date din calculatoarele unde sunt instalate.

Radionav.ro nu colecteaza sub nicio forma date personale ale utilizatorilor si prin urmare nici nu prelucreaza acest tip de date.

Membrii echipei redactionale, precum si managerii site-ului nu pot fi trasi la raspundere in nicio situatie pentru cazurile in care isi pot face aparitia eventuale daune, ca urmare a unor programe malware sau de alta natura, aparute fara stirea noastra.

Va garantam ca echipa noastra va sta in permanenta la dispozitie si cauta in permanenta sa asigure o securitate cat mai buna a site-ului.