Termeni si Conditii

Radionav.ro este un site care pune pe primul loc siguranta vizitelor efectuate. In acest scop, echipa noastra a elaborat (cu foarte multa atentie) o politica coerenta de termeni si conditii, pe care va invitam sa o studiati in randurile de mai jos.

Accesul este permis pe site in mod liber, numai pentru consultarea informatiei in scop propriu. Orice alta utilizarea a informatiilor pe care le puteti gasi in site este strict interzisa, cu exceptia situatiei in care sunteti in posesia unui acord scris din partea managerilor site-ului sau a redactorului sef.

Informatiile difuzate de acest site sunt sunt proprietatea intelectuala a radionav.ro, ce are si dreptul de copyright. Va atragem atentia ca nicio informatie din site nu poate fi copiata, reprodusa partial, reinterpretata sau modificata fara permisiunea noastra explicita.

Radionav.ro nu poate fi facut responsabil in nicio situatie de veridicitatea informatiilor afisate si nici de forma, imaginile sau continutul acestora.

Informatiile afisate sunt de uz general si nu se refera la nicio situatie particulara. In cazul in care se doreste folosirea acestora pentru situatii personalizate, va rugam sa apelati la sfaturile expertilor in domeniu.

Radionav.ro isi rezerva dreptul de a impiedica prin orice mijloace folosirea informatiilor si a imaginilor in scop comercial.